Even voorstellen: Hans Alferink

“Duurzaam, lokaal en bovenal coöperatief! Voor mij zijn dit belangrijke kernwoorden waarom ik actief ben geworden in het bestuur.

Energie en duurzaamheid zijn al jaren onderdeel in mijn professionele leven, waarin Ik betrokken ben bij CO2-neutrale productie bij een belangrijke toeleverancier aan de automobielindustrie. Een belangrijk thema in de trend naar elektrificatie van mobiliteit. Lokaal en coöperatief omdat zoiets groots niet alleen kan, Laten we dit samen aanpakken door en voor de Haaksbergse gemeenschap.

Toen ik in contact kwam met de Energiecoöperatie Haaksbergen viel mij vooral  de gedrevenheid en professionaliteit op. Er is al veel voorbereidend werk verzet. In de aankomende volgende fase kan ik bijdragen aan een goede structurering en beheersing van onze financiën.”

Hans Alferink, penningmeester