Bestuur

Peter Bos, voorzitter

 

Cor Kraal, vice-voorzitter:

De afgelopen jaren ben ik steeds meer het belang van de energietransitie gaan inzien en heb ik mezelf voorgenomen mij hiervoor in te zetten binnen de gemeenschap van Haaksbergen. Niets doen is geen optie; we moeten veranderen. Het kan niet zo zijn dat we onze kinderen en kleinkinderen met alle negatieve en waarschijnlijk onherstelbare schade opzadelen. Naast deze toch wel zware boodschap, heb ik er ook veel plezier in en geeft het mij energie.

 

Joep Oude Groen, secretaris:

Ik wil me voor de volle 100% inzetten voor een leefbare aarde voor mens en dieren.
Mijn kleinkinderen hebben recht op een leefbare wereld. Ook wil ik er voor zorgen dat mensen met een kleine beurs volledig kunnen deelnemen.

Gerrit Rietman, bestuurslid:

Toen ik nog werkte bij de gemeente Enschede verzorgde ik vanaf 2008 het financieel beheer inzake energie van alle gemeentelijke objecten van Enschede en Losser. Gedurende deze jaren kwam steeds meer de focus te liggen op duurzaamheid, energiebesparing en regionale opwek van energie.
Toen in 2019 de Energiecoöperatie Haaksbergen werd opgericht voelde ik me dan ook meteen gemotiveerd hier op een of andere wijze mijn steentje aan bij te dragen en zo zoveel mogelijk inwoners en bedrijven te laten kennismaken met lokaal opgewekte energie.

 

Hennie Belderink, bestuurslid:

Vrijwilliger zijn bij de ECH geeft mij energie, zin, maakt me blij en verbreed mijn kennis.
Graag wil ik een kleine bijdrage leveren aan een duurzame plek, stip op de wereldkaart, ons Haaksbergen, Ster in Twente.