Bart Spikker treedt toe tot bestuur ECH

18 februari 2024

Mijn naam is Bart Spikker en ben sinds afgelopen jaar aangesloten bij de ECH. Vanaf begin dit jaar ben ik mede-bestuurslid met als portefeuille waterkracht. Ik ben een geboren en getogen Haaksbergenaar en na een studie op de Hogeschool Van Hall Larenstein ook woonachtig in Haaksbergen. 

Vanuit mijn werk en interesse in natuur en klimaat wilde ik graag bijdragen aan de groene richting die we als samenleving voor ons zien en daarbij hoort als dragende kracht hernieuwbare energie. Omdat de ECH zich vooralsnog met name bezighoudt met zon en wind lijkt het mij een mooie uitdaging de mogelijkheden rondom waterkracht inzichtelijk te maken.

Mocht er onder de leden waardevolle kennis aanwezig zijn over kleinschalige waterkrachtcentrales dan hoor ik het graag. Met z’n allen staan we sterker en komen we verder!

Delen via: